Neste avdeling

Alver og Tusser

20190801_102611.jpg

Aldersgruppe 0-3 år


Telefon til avdelingene

  • Alvene: 48 22 93 83

  • Tussene: 90 14 61 63

Alvene og Tussene holder til på den gamle verneverdige grendeskolen som vi kaller Bro Bro Brille. Her er det to småbarns avdelinger med plass til 9 små barn på hver avdeling. Barnehagen er totalrenovert så våre lokaler er lyse og trivelige å være i for små og store. Vi er så heldig å ha 2 kaniner + 5 kaninunger i barnehagen. Vi ruger ut kyllinger inne i barnehagen hver påske, så vi har små gule nøster å stelle med innimellom.Ansatte på avdelingene

Erling

Erling

Erling er utdannet barnehage lærer og er pedagog på Skognissene. Han har kommet flyttende fra Elverum sammen med konen og tre barn. Erling er leken og filosofisk og har en stor interesse for barn og barnehagelivet. Erling er  omsorgsfull, tydelig og engasjert. han er opptatt av at barnehagen skal være et trygt, kjærlig og magisk sted der barna kan få utvikle seg og ha det godt. 

Erik Bratli Skjoldhaug

Erik Bratli Skjoldhaug

 Erik Bratli Skjoldhaug jobber som pedagogisk leder på Tussene.  Han er utdannet barne og ungdomsarbeider og er opptatt av turer i skog og mark og at dette er arena for god pedagogisk utforsking. Han er også opptatt av sunn og næringsrik mat, og er glad i å utforske dette sammen med barna. Erik har tidligere jobbet på Alvene.  Ika

Ika

Iveta, eller Ika, som hun kaller seg ble utdannet som skolelærer med faglig fordyping i realfag kroppsøving og kunsthåndverk. Hun kommer fra Slovakia hvor hun jobbet som lærer i tre år. I 2011 flyttet Ika til Norge og begynte å jobbe i barnehage. Ika har jobbet i forskjellige barnehager i Oslo, men trivdes mest i en frilufts barnehage hvor hun jobbet nesten i 5 år. Ika er en omsorgsfull og fleksibel person som er veldig glad i natur og friluft. Muligheter til å kombinere jobb og naturopplevelser gir henne en stor motivasjon til å spre naturgleden over til barn og unge. I fritiden går hun på fjellturer, spiller badminton, fisker, går toppturer og på langrennsski, alltid med kameraet sitt i hendene. Ika bor i Kongsberg.

Sylwia Weierud

Sylwia Weierud

Sylwia har jobbet i barnehagen som assistent i ca 2 år, hun kommer fra et lite sted i Polen kalt Masovia. Der tok hun utdannelse i miljøvern. Som nyutdannet flyttet hun til Norge for å jobbe som au pair, og har siden blitt boende i Norge. Sylwia flyttet til kongsberg i 2013, hun er mamma til 2 barn på 3 og 7 år. Sylwia er glad i friluftsliv, språk, musikk og litteratur. Sylwia er opptatt av at barna skal trives og ha et godt og trygt miljø.

Glimt fra avdelingene