Neste avdeling

Alver og Tusser

Aldersgruppe 0-3 år


Telefon til avdelingene

  • Alvene: 48 22 93 83

  • Tussene: 90 14 61 63

Alvene og Tussene holder til på den gamle verneverdige grendeskolen som vi kaller Bro Bro Brille. Her er det to småbarns avdelinger med plass til 9 små barn på hver avdeling. Barnehagen er totalrenovert så våre lokaler er lyse og trivelige å være i for små og store. Vi er så heldig å ha 2 kaniner + 5 kaninunger i barnehagen. Vi ruger ut kyllinger inne i barnehagen hver påske, så vi har små gule nøster å stelle med innimellom.Ansatte på avdelingene


 Marianne Kaspersen

Marianne Kaspersen

Marianne  jobber som pedagog på Tussene, hun er utdannet barnevernspedagog. Marianne har en jente på 4 år. Hun liker å undre seg sammen med barna ute i hagen og i kjøkkenhagen. Marianne er opptatt av et sundt kosthold og liker og holde på med formingsaktiviteter og kreativt arbeid sammen med barna.

 Linda Emilson

Linda Emilson

 

 

 

 

Linda jobber som fagarbeider på Tussene, hun begynte i barnehagen i 2012. Linda har to barn de går på Skognissene. Linda er veldig opptatt av sunn og næringsrik mat, hun er også veldig glad i å ta med barna ut til dyrene. Linda har et halvt års permisjon, hun er tilbake 12.04.19

 

 

 Erik Bratli Skjoldhaug

Erik Bratli Skjoldhaug

Erik Bratli Skjoldhaug jobber som fagarbeider på Tussene. Han har noen av de pedagogiske oppgavene på avdelingen. Han er utdannet barne og ungdomsarbeider og er opptatt av turer i skog og mark og at dette er arena for god pedagogisk utforsking. Han er også opptatt av sunn og næringsrik mat, og er glad i å utforske dette sammen med barna. Erik har tidligere jobbet på Alvene og er med noen av barna over på storbarnsavdelingen nå i høst.  

 

 Erling Rustad

Erling Rustad

Erling er utdannet barnehage lærer og skal være pedagog på Alvene. Han har kommet flyttende fra Elverum sammen med konen og tre barn. Erling er leken og filosofisk og har en stor interesse for barn og barnehagelivet. Erling er  omsorgsfull, tydelig og engasjert. han er opptatt av at barnehagen skal være et trygt, kjærlig og magisk sted der barna kan få utvikle seg og ha det godt. 

 Sara Sofia Eklund

Sara Sofia Eklund

 

 

Sara er assistent på Alvene, hun går nå siste året på deltids utdannelse ved Rudolf Steiner høyskolen i Oslo. Sara har jobbet mange år i barnehagen sist på Skognissene. Sara har tre gutter, to som har begynt på skolen, og en liten gutt på  3 år. Sara er veldig glad i å lage mat og stelle i kjøkkenhagen sammen med barna.  

Glimt fra avdelingene