Neste avdeling

Alver og Tusser

Aldersgruppe 0-3 år

Telefon til avdelingene

  • Alvene: 48 22 93 83
  • Tussene: 90 14 61 63 
 

Alvene og Tussene holder til på den gamle verneverdige grendeskolen som vi kaller Bro Bro Brille. Her er det to småbarns avdelinger med plass til 9 små barn på hver avdeling. Barnehagen er totalrenovert så våre lokaler er lyse og trivelige å være i for små og store. Vi er så heldig å ha 2 kaniner + 5 kaninunger i barnehagen. Vi ruger ut kyllinger inne i barnehagen hver påske, så vi har små gule nøster å stelle med innimellom.Ansatte på avdelingene


 Marianne Kaspersen

Marianne Kaspersen

Marianne Kaspersen jobber som pedagog på Tussene, hun er utdannet barnevernspedagog. Marianne har en jente på 4 år. Hun liker å undre seg sammen med barna ute i hagen og i kjøkkenhagen. Marianne er opptatt av et sundt kosthold og liker og holde på med formingsaktiviteter og kreativt arbeid sammen med barna.

 Linda Emilson

Linda Emilson

 

 

 

 

Linda jobber som assistent på Tussene, hun begynte i barnehagen i 2012. Linda har to barn de går på Skognissene. Linda er veldig opptatt av sunn og næringsrik mat, hun er også veldig glad i å ta med barna ut til dyrene.

 


 Erik Bratli Skjoldhaug

Erik Bratli Skjoldhaug

Erik Bratli Skjoldhaug jobber som pedagog på Alvene. Han er utdannet barne og ungdomsarbeider og er opptatt av turer i skog og mark og at dette er arena for god pedagogisk utforsking. Han er også opptatt av sunn og næringsrik mat, og er glad i å utforske dette sammen med barna.              

 

 


 Inez Stenersen

Inez Stenersen

Inez Stenersen har jobbet her på Alvene og Tussene i ett år som assistent. Inez er en blid og rolig jente som har god tid til hvert enkelt barn. Hun liker å kose med barna, ta de med ut til dyrene og ha barna med på matlaging. Inez er ei glad jente som sprer glede og trygghet.

 

 


 Sara Sofia Eklund

Sara Sofia Eklund

Sara Sofia Eklund er assistent på Alvene, hun går nå deltids utdannelse ved Rudolf Steiner høyskolen i Oslo. Sara har jobbet mange år i barnehagen sist på Skognissene. Sara har tre gutter, to som har begynt på skolen, og en liten gutt på  2 år. Sara er veldig glad i å lage mat og stelle i kjøkkenhagen sammen med barna.  


Glimt fra avdelingene