Neste avdeling

Fjellnissene

halmhus.png

Aldersgruppe 3 - 6 år


Telefon: 45 27 75 62

På Fjellnissene er det plass til 18 store barn. Vi ligger idyllisk til på Skollenborg, med flott utsikt mot dyre-huset og jordene.Vi har et flott uteområde med bærbusker, bålplass, klatretrær og kjøkkenhage. På turdager går vi ofte ned å besøker dyrene eller opp i skogen.Ansatte på avdelingen

Sara Eklund Majer

Sara Eklund Majer

Sara er Pedagog på Fjellnissene hun er utdannet ved Rudolf Steiner høyskolen i Oslo. Sara har jobbet mange år i barnehagen sist på Tussene. Sara har tre gutter, to som har begynt på skolen, og en liten gutt på 4 år. Sara er veldig glad i å lage mat og stelle i kjøkkenhagen sammen med barna.

Johanne Bjerknes

Johanne Bjerknes

Johanne jobber som assistent på fjellnissene, før det jobbet hun mange år som assistent i barnehagen i øvre eiker. Johanne har selv to barn, hun er opptatt av at barna skal bli sett og føle seg trygge.

Glimt fra avdelingen

Marte Bondal

Marte Bondal

Marte jobber som pedagog 2 på Fjellnissene hun er utdannet dansepedagog og har mange års erfaring i å jobbe med barn og bevegelse. Hun har også jobbet flere år i barnehage, først som assistent, så pedagogisk leder. Marte liker selvsagt å være i bevegelse og danse med barna. Hun bor i Kongsberg med to barn på 2 og 4 år.  Marte er ny hos Fjellnissene nå i høst og gleder seg til å bli bedre kjent med store og små.