Neste avdeling

Fjellnissene

halmhus.png
Aldersgruppe 3 - 6 år

 Telefon: 45 27 75 62

På Fjellnissene er det plass til 18 store barn. Vi ligger idyllisk til på Skollenborg, med flott utsikt mot dyre-huset og jordene.Vi har et flott uteområde med bærbusker, bålplass, klatretrær og kjøkkenhage. På turdager går vi ofte ned å besøker dyrene eller opp i skogen.Ansatte på avdelingen


 Cathrine Lie

Cathrine Lie

Cathrine Lie kommer opprinnelig fra Hvittingfoss.  Cathrine har jobbet i Huldraheimen tidligere da det het Nyhusgården. Nå er hun tilbake etter 4 år i Oslo der hun jobbet som pedagogisk leder i en friluftsbarnehage på Grønland. Cathrine gleder meg masse over å være tilbake hun er glad i muntlig eventyr formidling ,matlaging og stelle med kjøkkenhagen.

Cathrine har svangerskapspermisjon fra januar 2018 og ut desember 2018

 

 Marte Stegarud

Marte Stegarud

Marte Stegarud er pedagogisk leder på Fjellnissene. Hun er utdannet Steinerpedagog fra Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo i 2013. Hun jobbet som vikar i barnehagen i 09/10. Marte er opptatt av voksenrollen i barnehagen, - at de voksne skal ha et meningsfylt arbeide som kan inspirere barna inn i lek. Hun er glad i å lage mat og synes trygghet og omsorg i hverdagen er viktig.

 

 Glimt fra avdelingen