Neste avdeling

Fjellnissene

halmhus.png

Aldersgruppe 3 - 6 år


Telefon: 45 27 75 62

På Fjellnissene er det plass til 18 store barn. Vi ligger idyllisk til på Skollenborg, med flott utsikt mot dyre-huset og jordene.Vi har et flott uteområde med bærbusker, bålplass, klatretrær og kjøkkenhage. På turdager går vi ofte ned å besøker dyrene eller opp i skogen.Ansatte på avdelingen

Marte Stegarud

Marte Stegarud

Marte Stegarud er pedagogisk leder på Fjellnissene. Hun er utdannet Steinerpedagog fra Rudolf Steinerhøyskolen i Oslo i 2013. Hun jobbet som vikar i barnehagen i 09/10. Marte er opptatt av voksenrollen i barnehagen, - at de voksne skal ha et meningsfylt arbeide som kan inspirere barna inn i lek. Hun er glad i å lage mat og synes trygghet og omsorg i hverdagen er viktig. Marte har 1 års foreldrepermisjon. hun kommer tilbake oktober 2019

 

Torun Ingvaldsen

Torun Ingvaldsen

Torun Ingvaldsen er utdannet steinerpedagog, hun har vokst opp på en stor biodynamisk gård i Stange og gått 12 år på Steinerskolen på Hedmarken. Hun har studert 3 år ved Rudolf Steiner Høyskolen i Oslo og jobbet 3 år i steinerbarnehagen i Bærum. Nå bor Torun på et småbruk i Modum sammen med sønnen sin på 1 år og samboeren Johannes. De har fire geiter, høner og en katt og jobber og stortrives på den lille gården! Torun er opptatt av at barna skal oppleve årstidene i naturen og delta i daglige gjøremål i kjøkkenhagen og med dyrene. Dette er med å gi barna opplevelser av sammenheng og tilhørighet.

Siw-Elena Skinnemoen

Siw-Elena Skinnemoen

Siw Elena Skinnemoen jobber nå som pedagogisk leder på Fjellnissene i vikariat for Marte frem til oktober 2019 . Siw Elena liker all natur, fortellinger, eventyr og skapende virksomhet. Hun er utdannet barnevernspedagog og forteller. Siw Elena har sitt eget enkeltmannsforetak der hun jobber med egne produksjoner og figurteater, verksted-kurs og dukke-teater mm. Siw Elena bor i Mjøndalen med sine tenåringsbarn.

Hosny

Hosny

Hosny jobber som fagarbeider på Fjellnissene, han kom fra Egypt for 8 år siden og, bor nå på Geithus i Modum kommune. Hosny har tidligere jobbet 3,5 år i en annen barnehage i kongsberg. Han har også 14 års erfaring fra hotellbransjen i Egypt og på Grand hotell i Kongsberg. Hosny er glad i å lage mat og jobbe i hagen. Han trives i skog og mark og liker å ta barna med i alle praktiske gjøremål, og bidra positivet inn i leken. Hosny har tatt et toårig løp som barne og ungdomsarbeider ved Hønefoss videregående skole.

Johanne Bjerknes

Johanne Bjerknes

Johanne jobber som assistent på fjellnissene, før det jobbet hun mange år som assistent i barnehagen i øvre eiker. Johanne har selv to barn, hun er opptatt av at barna skal bli sett og føle seg trygge.


Glimt fra avdelingen