Neste avdeling

Skognissene

Aldersgruppe 3-6 år


Telefon: 45 27 10 53

Halmhuset er et økologisk halm hus, det gjør at det blir et veldig godt inneklima. Halmhuset ligger flott og landlig til på Skollenborg, Det er kort avstand til dyre-hus og jorder slik at barna får være med å stelle og kose med dyrene så ofte de vil. Vi kan hilse på hester, sauer, høner og katt. Hver påske ruger vi ut kyllinger på avdelingen og det er stor stas å få holde de små nøstene.Ansatte på avdelingen

Monica Finnerud

Monica Finnerud


 Monica er ferdig våren 2019 med utdannelsen som barnehagelærer innen Steinerpedagogikk. Hun er gift og er bosatt på Ormåsen med mann og barn. Monica har rukket å bli bestemor til 3. Hun har jobbet som kokk og vært hjemmeværende når barna var små. Hennes interesser er: håndarbeid, sang, friluftsliv, slektsforskning, dans og hagearbeid. Monica er opptatt av å ta barna med på alle daglige aktiviteter og hun synger gjerne til arbeidet. Det å undre seg sammen med barna er noe hun liker godt.


Hosny

Hosny

Hosny jobber som fagarbeider på Skognissene, han kom fra Egypt for 8 år siden og, bor nå på Geithus i Modum kommune. Hosny har tidligere jobbet 3,5 år i en annen barnehage i kongsberg. Han har også 14 års erfaring fra hotellbransjen i Egypt og på Grand hotell i Kongsberg. Hosny er glad i å lage mat og jobbe i hagen. Han trives i skog og mark og liker å ta barna med i alle praktiske gjøremål, og bidra positivet inn i leken. Hosny har tatt et toårig løp som barne og ungdomsarbeider ved Hønefoss videregående skole.

Guy

Guy

Guy Har jobbet på Skognissene som vikar og det er han som fyller svangerskaps vikariatet til Live. Guy har selv gått på steiner barnehager og skoler i Sør Afrika. Han er glad i å ta barna med på gjøremål ute og han tar gjeme frem gitaren og tar en trall


Live

Live

Live Sem er euritmist på Skognissene. Hun er utdannet eurytmist fra Steinerhøyskolen og har også erfaring fra andre steinerbarnehager. Hun vokste selv opp med steinerpedagogikk, både i barnehage og skole. Live er opptatt av årtids-fester og markere de forskjellige års-stemningene gjennom sanger, vers, fortellinger og gjøremål.. Live har i flere år bodd i Sør Afrika, men flyttet til Norge for å bosette seg her, sammen med sin sør afrikanske mann og deres 4 år gamle sønn. Live er nå i svangerskapspermisjon.

 

Glimt fra avdelingen