Vår visjon: Små barnegrupper og god bemanning
skaper nærhet og trygghet.

Aktuelt

  • Vi starter med åpen barnehage fra mandag 3. september se plakat under.

  • Vi har løpende opptak og tar inn barn så lenge det er ledige plasser.

åpen+barnehage2.png

Glimt fra barnehagen

Videoglimt fra barnehagen,  det er deilig med vår!

Å lage is-lykt er veldig artig. Vi fylte engangs hansker med vann og maling. Ristet de godt og la de ut i snøen. Så var det bare å vente til "kong Vinter" hadde gjort sitt. Vi måtte vente helt til neste dag. Så tok barna av hanskene og satte lykten sammen. Den ble så fin!!!

En humle sover!

Det var stor entusiasme da vi fant en "sovende" humle på småbarns avdelingen. Mange ville holde den, og barna begynte å viske for ikke å vekke den.  Vi må  være stille, kan jeg holde den? Den har ikke noe dyne! Neii den har jo pels. Det kom mange tanker rundt den lille humlen. Nå har den fått fyrstikkeske seng så vi kan se på den når vi har lyst:)

 

Fra Julemarked 2017

  

Barn og dyr

Det er kos med dyr i barnehagen!                     Ridning hver torsdag.

 

Årets Burotaksjon i barnehagen, ungene er så ivrig og luker vekk Buroten slik at den ikke skal plage de barna som har astma. I fjor vant barnehagen 3 premie og vi fikk en fantastisk afrikansk tromme.

Såpebobler er gøy!!

Morro med såpebobler i barnehagen! Artig å se hva som skjedde med boblene når det var kuldegrader og de frøysi lufta. Ved å ha litt blåfarge i såpevannet var det lett å følge med på forandringene. Små og store var like entusiastisk

 

Åpningstider:
07.00 - 16.30

Les om oss

Søke plass hos oss