Vår visjon: Små barnegrupper og god bemanning
skaper nærhet og trygghet.Aktuelt

19 september - kurs om de sensitive barna!
Vi inviterer alle til å delta på kurs om de særlig sensitive barna som holdes torsdag 19 september klokka 18.00 på Skognissene. Her vil vi få kunnskap om karaktertrekk og kjennetegn for høysensitive barn, myter og misforståelser, hvordan vi som foreldre og ansatte kan møte og hjelpe barna i de ulike utfordringene.

Dette er et kurs som vil gi nyttige verktøy og informasjon i tillegg til rom for refleksjon og dialog. Vi vil alle jobbe for å gi barna den beste starten på livet, og sammen i påfyll av kunnskap bygger vi en verdifull bro for nettopp denne starten. Kurset holdes av faggruppen for særlig sensitive barn, ved Bente Strand og Line Solberg


Åpen barnehage
Vi starter opp med åpen barnehage igjen fra mandag 7. oktober 2019 klokken 09.30- til 12.00. Vi vil være på avdeling Skognissene. Velkommen!

Om dere ønsker å se barnehagen men ikke kan komme på åpen barnehage er det bare å ta kontakt med styrer på telefon 48 27 95 12 så finner vi en dag som passer for dere.

Vi har løpende opptak og tar inn barn så lenge det er ledige plasser.


Glimt fra barnehagen

Vår i barnehagen!

Dypt nede i jorden under hver en rot. Det hamres og det bankes så våren kan bli god. Små dverger de løper så travelt omkring og rører ved røttene rundt om i ring.

Sauene er myke, gode, og veldig glad i kos.

Morro med besøk av sjonglør i barnehagen!

Videoglimt fra barnehagen,  det er deilig med vår!

Grøt til fjøsnissen.

På hver julefest setter vi ut grøt til fjøsnissen, det er alltid like spennende å se om han er der! I år tok han imot tallerken med grøt og smøg den inn døra, vi fikk bare et lite glimt av hånden hans.

Adventshage

adventsspiral 2016.png

Vi gleder oss til å starte adventstiden med Adventshagen. Advent betyr ”komme”. Denne festen oppsto ut fra et behov for å skape en enkel og symbolsk opplevelse av hva ventetiden bærer bud om, og hva mennesket selv kan bidra med i verden. Tidlig i adventstiden samles det mose, einer eller granbar som legges i en stor spiral. Innerst i spiralen tennes ett eneste stort lys. Selve festen legges til en tid på dagen da det er mørkt ute, Barna sitter i ring rundt spiralen. Høytiden rammes inn av enkel musikk. Nå får ett og ett barn ta med seg et eple med et utent lys og vandre veien helt inn til det store lyset. Der får de tenne sitt eget lille lys. På veien ut igjen setter de lyset fra seg i spiralen. Etter hvert blir rommet lysere og lysere. Mens barna går, lyder vakker musikk og sang fra alle rundt. Noen barn trenger følge på veien, og den voksne tar med seg et lys, tenner det og setter det i spiralen inn i mellom barnas vandringer.

Festens mål er å vekke inderlighet og ærefrykt i barna, og vi ønsker at de bærer med seg erindringen om dette lyshavet og musikken pluss den gode stillheten.Julemarked 2018

Nok et fantastisk julemarked med, levende musikk, ridning, eventyr, julelukter og masse hyggelig folk. Takk for at dere hjalp til å skape god stemning denne dagen.

Lage is-lykter

Å lage is-lykt er veldig artig. Vi fylte engangs hansker med vann og maling. Ristet de godt og la de ut i snøen. Så var det bare å vente til "kong Vinter" hadde gjort sitt. Vi måtte vente helt til neste dag. Så tok barna av hanskene og satte lykten sammen. Den ble så fin!!!

En humle sover!

Det var stor entusiasme da vi fant en "sovende" humle på småbarns avdelingen. Mange ville holde den, og barna begynte å viske for ikke å vekke den.  Vi må  være stille, kan jeg holde den? Den har ikke noe dyne! Neii den har jo pels. Det kom mange tanker rundt den lille humlen. Nå har den fått fyrstikkeske seng så vi kan se på den når vi har lyst:)

  

Barn og dyr

Det er kos med dyr i barnehagen!                     Ridning hver torsdag.

 

Årets Burotaksjon i barnehagen, ungene er så ivrig og luker vekk Buroten slik at den ikke skal plage de barna som har astma. I fjor vant barnehagen 3 premie og vi fikk en fantastisk afrikansk tromme.

Såpebobler er gøy!!

Morro med såpebobler i barnehagen! Artig å se hva som skjedde med boblene når det var kuldegrader og de frøysi lufta. Ved å ha litt blåfarge i såpevannet var det lett å følge med på forandringene. Små og store var like entusiastisk

 

Åpningstider:
07.00 - 16.30

Les om oss

Søke plass hos oss