Neste avdeling

Småtrollene

Aldersgruppe 0-3 år

Telefon: 45 27 43 77

Småtrollene er en småbarnsavdeling med plass til  9 barn. Her har vi omgivelser som taler til barnets sanser med et tydelig og sannferdig innhold.

Vi haret godt utvalg av leketøy i naturmaterialer som stimulerer sansene. Samspillet mellom sansene og barnets vekst kan pleies ved at den harmoniske stemningen gjør barna trygge nok til å la inntrykkene synke inn og veves sammen til en helhet.Ansatte på avdelingen


 Gunnhild Fransiska Neverdal

Gunnhild Fransiska Neverdal

Gunnhild  er pedagogisk leder på Småtrollene. Hun tar førskolelærerutdanning på deltid og er inne i sitt fjerde og siste år på skolen. Gunnhild vil være borte fra barnehagen i forbindelse med skolen noen dager innemellom. Hun har en liten gutt som begynte i barnehagen høsten 2016. Gunnhild er glad i sang og musikk, trivsel og lek. Gunnhild er opptatt av viktigheten av lek for at barna skal få utvikle seg og lære sosial kompetanse.

 


 Ina Romasenoka

Ina Romasenoka

Ina jobber som assistent i 80 % stilling, hun kommer fra Latvia og har bodd i Norge 8 år. Ina er gift og har en sønn og en datter. For Ina er det viktigste i barnehagen at barna har det bra og er trygge slik at de kan leke og og ha det gøy,  hun liker å kose med barna og være med å leke med dem.

 


 Helena Granberg

Helena Granberg

Helena  jobber som assistent  to og en halv dag her på Småtrollene. Hun jobbet her på Småtrollene i fjor også. Helena er en blid og rolig jente, hun har selv to små barn.


Glimt fra av delingen

20180730_155308.jpg