Neste avdeling

Småtrollene

Aldersgruppe 0-3 år


Telefon: 45 27 43 77

Småtrollene er en småbarnsavdeling med plass til  9 barn. Her har vi omgivelser som taler til barnets sanser med et tydelig og sannferdig innhold.

Vi haret godt utvalg av leketøy i naturmaterialer som stimulerer sansene. Samspillet mellom sansene og barnets vekst kan pleies ved at den harmoniske stemningen gjør barna trygge nok til å la inntrykkene synke inn og veves sammen til en helhet.Ansatte på avdelingen


Gunnhild Fransiska Neverdal

Gunnhild Fransiska Neverdal

Gunnhild  er pedagogisk leder på Småtrollene. Hun tar førskolelærerutdanning på deltid og er inne i sitt fjerde og siste år på skolen. Gunnhild vil være borte fra barnehagen i forbindelse med skolen noen dager innemellom. Hun har en liten gutt som begynte i barnehagen høsten 2016. Gunnhild er glad i sang og musikk, trivsel og lek. Gunnhild er opptatt av viktigheten av lek for at barna skal få utvikle seg og lære sosial kompetanse.

 

Cathrine Lie

Cathrine Lie

Cathrine Lie kommer opprinnelig fra Hvittingfoss.  Cathrine har jobbet i Huldraheimen tidligere da det het Nyhusgården. Nå er hun tilbake etter 4 år i Oslo der hun jobbet som pedagogisk leder i en friluftsbarnehage på Grønland. Cathrine gleder seg masse over å være tilbake, hun er glad i muntlig eventyr formidling, matlaging og stelle med kjøkkenhagen.


Ina Romasenoka

Ina Romasenoka

Ina jobber som assistent i 80 % stilling, hun kommer fra Latvia og har bodd i Norge 8 år. Ina er gift og har en sønn og en datter. For Ina er det viktigste i barnehagen at barna har det bra og er trygge slik at de kan leke og og ha det gøy,  hun liker å kose med barna og være med å leke med dem.

 

Iveta Jendralova

Iveta Jendralova

Iveta, eller Ika, som hun kaller seg ble utdannet som skolelærer med faglig fordyping i realfag kroppsøving og kunsthåndverk. Hun kommer fra Slovakia hvor hun jobbet som lærer i tre år. I 2011 flyttet Ika til Norge og begynte å jobbe i barnehage. Ika har jobbet i forskjellige barnehager i Oslo, men trivdes mest i en frilufts barnehage hvor hun jobbet nesten i 5 år. Ika er en omsorgsfull og fleksibel person som er veldig glad i natur og friluft. Muligheter til å kombinere jobb og naturopplevelser gir henne en stor motivasjon til å spre naturgleden over til barn og unge. I fritiden går hun på fjellturer, spiller badminton, fisker, går toppturer og på langrennsski, alltid med kameraet sitt i hendene. Ika bor i Kongsberg.


Glimt fra av delingen

20180730_155308.jpg