Neste avdeling

Småtrollene

Aldersgruppe 0-3 år


Telefon: 45 27 43 77

Småtrollene er en småbarnsavdeling med plass til  9 barn. Her har vi omgivelser som taler til barnets sanser med et tydelig og sannferdig innhold.

Vi haret godt utvalg av leketøy i naturmaterialer som stimulerer sansene. Samspillet mellom sansene og barnets vekst kan pleies ved at den harmoniske stemningen gjør barna trygge nok til å la inntrykkene synke inn og veves sammen til en helhet.Ansatte på avdelingen


Cathrine Lie

Cathrine Lie

Cathrine Lie er pedagogisk leder på Småtrollene, hun kommer opprinnelig fra Hvittingfoss.  Cathrine har jobbet i Huldraheimen tidligere da det het Nyhusgården. Nå er hun tilbake etter 4 år i Oslo der hun jobbet som pedagogisk leder i en friluftsbarnehage på Grønland. Cathrine gleder seg masse over å være tilbake, hun er glad i muntlig eventyr formidling, matlaging og stelle med kjøkkenhagen.


Ina Romasenoka

Ina Romasenoka

Ina jobber som assistent i 100 % stilling, hun kommer fra Latvia og har bodd i Norge 9 år. Ina er gift og har en sønn og en datter. For Ina er det viktigste i barnehagen at barna har det bra og er trygge slik at de kan leke og og ha det gøy,  hun liker å kose med barna og være med å leke med dem.

 

Glimt fra av delingen

20180730_155308.jpg